top of page
  • Writer's pictureJunnut

Kollektiivin workshop Helsingissä


Pidimme tällä viikolla kollektiivin workshopin Helsingin Radisson Blu Aleksanteri -hotellin mukavissa puitteissa. Workshop kokosi yhteen suuren osan MoLeWe:n piiriin kuuluvista tutkijoista eri puolilta Suomea ja Oslosta. Kollektiivimme on pandemian aikana kasvanut uusien jäsenien myötä ja pääsimme viimein näkemään Zoomista tuttujen kasvojen kanssa - osan ensimmäistä kertaa livenä.


Ohjelmassa oli konferenssiesitysten työstämistä, keskustelua väitöskirjatutkimuksista ja käsikirjoituksista, rahoitushakemusten pohdintaa, maistuvista kokoustarjoiluista nauttimista ja rentoa yhdessäoloa. Pääsimme vaihtamaan ajatuksia ja kysymään mielen päällä olevia kysymyksiä, sekä tutustumaan muihin kollektiivin jäseniin.


Koimme tärkeänä sen, että näimme kasvotusten. Workshop muistutti, että vaikka suurimman osan ajasta työskentelemme itsenäisesti, olemme osa yhteisöä. Tämä kokemus korostuu etenkin nyt pandemia-aikana, kun suurin osa vuorovaikutuksesta tapahtuu ruutujen välityksellä. Oli hyvä huomata, että muillakin on samoja kysymyksiä ja esimerkiksi konferenssiesityksiin liittyvä jännitys koskee meistä jokaista.


Tästä saimme paljon puhtia syksyyn!


Päivän päätteeksi workshopin antia purkamassa. Kuvat: Riikka Mononen ja Anna Rawlings


150 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page