top of page
  • Writer's pictureHeta Tuominen

Osallistu Kasvatuksen opiskeluhuolto-teemanumeroon

Teetkö tutkimusta opiskeluhuollosta ja/tai sen yhteydestä lasten ja nuorten oppimiseen sekä hyvinvointiin? Haluatko osallistua teemanumeroon, joka tarttuu tähän ajankohtaiseen aiheeseen, jolla on paitsi tutkimuksellista myös yhteiskunnallista merkitystä? 


Student walking
Photo by Priscilla Du Preez 🇨🇦 on Unsplash

Kirjoittajakutsu Kasvatuksen teemanumeroon 3/2025: ”Opiskeluhuolto lasten ja nuorten oppimista sekä hyvinvointia tukemassa” on nyt julkaistu!


Toivomme teemanumeroon tieteellisiä artikkeleita (empiirisiä ja teoreettisia artikkeleita sekä katsausartikkeleita), jotka voivat pohjautua erilaisiin tutkimusotteisiin ja -menetelmiin ja käsitellä opiskeluhuollon teemaa koulutuksen eri tasoilla esiopetuksesta korkeakoulutukseen asti. Lähetä käsikirjoituksesi 16.9.2024 mennessä.


Myös aihepiiriä tarkastelevat lyhyemmät kirjoitukset, puheenvuorot, kolumnit, kirja-arviot, uutiset ja kongressikuvaukset ovat tervetulleita. Näitä ehdotuksia otamme vastaan 21.3.2025 saakka.


Kirjoitukset laaditaan Kasvatus-lehden kirjoitusohjeiden mukaisesti.


Lue kirjoittajakutsu Kasvatus-lehden sivuilta.


Teemanumeron toimittajat: Kasvatuksen päätoimittajat Heta Tuominen (Itä-Suomen yliopisto) ja Rauno Huttunen (Turun yliopisto)

Recent Posts

See All

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page